Storitve in izdelki

Intuitivna energijska umetnost

Tovrstna umetnost je hrana za Dušo. Dobrodošli na pokušino izbranega energijskega koktajla.

Namen je v glavnem podpora in zdravljenje. Prav tako tudi obujanje in aktivacija spominov davno pozabljenih znanj. Preko občutkov, intuicije prepoznate tudi Vi. Gre za živo umetnost. Slike na energetskem nivoju same izberejo lastnika in se ovrednotijo.Gre za preplet dušnih sporočil večnosti, jezika vodstva in podpore življenja. Duša enostavno Ve.

Skozi sliko, skulpturo, zvok, vonj…  se vstopi v dimenzijo nevidnih svetov.  Dela imajo tudi terapevtski učinek. Vsebujejo namreč večtisočletne materiale, ki delujejo na svojstvene načine. Besede so največkrat premalo za opis. Tovrstna umetnost nudi ekskluzivno doživetje  vseh energijskih brbončic.

V ustvarjalnem procesu me vodi intuicija, radovednost in veselje do življenja. Energije največkrat same povedo in usmerijo v obliko, kompozicijo in barvno razsežnost. Sledim impulzom in vzgibom Univerzuma, ki je mnogo več kot v resnici vidimo. Tako vdihnem življenje v energijsko podobo, v izdelek. Vsaka kreacija je po svoje komunikativna. Predvsem čutno zgovorna. Slehernemu kaj zanimivega prišepne.

Slike, skuplture in druge kreacije izdelujem po naročilu v želenih dimenzijah. Kreacija je lahko osebna ali namenjena paru, skupnosti oz. podjetju. Pred samo izdelavo se opravi pogovor v ustni ali pisni obliki, da se energije postavijo. Vsekakor je zaželeno, da pustite nekaj prostora tudi zaupanju in usmeritvam Univerzuma.

Življenje je Istočasnost. Tako kot ljudje tudi predmeti z nami večina potujejo določen čas. Nekateri se ob nas zadržijo krajše obdobje, drugi malce dlje. Ko se cikel zaključi, ko je narejeno in je čas za nov korak pač stopimo naprej. Stvari, ki so nas podpirale do te točke so opravile svojo misijo. Naproti pridejo nove. Za nove podvige. Pot vsakega se nadaljuje. Enako je s tovrstno umetnostjo. Mogoče vas bo spremljala določena slika, amulet ali kreacija celo življenje. Mogoče ne. Začutili boste. Ko bo, če bo misija opravljena boste Vedeli. Mirno jo pustite za sabo. Če imate z njo dober kontakt vam bo sama povedala kam in kaj si želi. Preživeto mirno spustite.

Ogled celotne galerije

O knjigi Jezik Narave

V knjigi boste lahko prepoznali povezavo sebe s seboj in z Naravo. Naša draga Narava je res posebne vrste zdravnica, zaupnica, sopotnica. Če dovolite dotik, vas besede popeljejo v globine. Tam se lahko zgodi zdravljenje, obrat in nov korak. Čutno dojemanje in spoznavanje sebe v univerzalnem Jeziku Narave je res veliko darilo Življenja. Velik blagoslov je, če znamo govoriti in živeti Jezik Narave. Ne pomeni, da vedno boža. Včasih potisne, včasih celo izbruhne z močjo vulkana. A vedno z namenom, da te povabi globlje vase, vate. Tja, kjer se skrivajo vsi zakladi zemlje in neba … Večnega obstoja. Besede nemalokrat izzovejo bolečino, hrepenenje, davno zakopan spomin samo zato, da se lahko izprazni posoda, da se naredi prostor za novo, za še več ljubezni. Knjiga je neke vrste zelen ocean, v katerem se lahko plava, pluje ali potaplja v svojo univerzalno razsežnost. Zdrami, strese, sesuje ali le nasmeji.

Posebna pozornost je bila posvečena oblikovanju knjige. Materiali so skrbno izbrani. Uporabljen je les Bukve, prebivalke naših gozdov. Tekst je tiskan na brez kislinski arhivski papir. Za naslov na reciklirani ekološki platnici pa je uporabljena folija katera vsebuje 22 karatno zlato.

Vsak izvod je izdelan ročno z veliko ljubezni. Naravo lahko tako doživite tudi preko materialov.
Knjiga je dvojezična (slo/angl)

Cena knjige je 33€, naročite pa jo lahko pri meni na elektronskem naslovu
suzana.lipar@gmail.com ali me pokličete na +386 51353931

Lep dan 🙂
Suzana

Odlomek iz knjige

HRAST

Veter mu kuštra lase. Dež ga očedi in sonce spomin na dom obudi. Stabilen, resnicoljuben je kralj naših gozdov. Simbol hrabrosti, simbol časti.

Čeprav na videz se zdi, da od veke vekov sredi gozda stoji. Čeravno deluje, da taka je pač njegova usoda … Ni res. On v resnici potuje, plava, leti … S tabo, mano. V srcu, v duši. On trdno oporo ob hrbtenici drži. Učitelj, starešina, oče je zrel, ki nudi oporo, če to sin, hči želi ali hoče.

Ne pada na finte izgovorov, pretvarjanj, izmikanj. O ne. On za rame te strese, nameni odločen pogled in ti pove … da si Vreden, da smeš biti Srečen. Da si Vredna, da si lahko Srečna. Nič te ne ujčka, nič te ne gunca. Nikoli v prazno flanca. On mož je besede. V njegovem življenju ni bede. Kratko in jasno bistvo pove. Vzameš ali pustiš. To bo potem vsebina, izbira tvoje sklede.

Dragi moj Hrast,

pojava tvoja res je mogočna. Mož si ogromen, četudi postavi se linija bočna. Na prvo žogo deluješ kakor velikanska pošast. A to za površno oko je le majcena past.

( se nadaljuje )

Intervju z Suzano

Za več informacij me lahko kontaktirate preko telefonske številke
+386 51353931 ali preko elektronske pošte suzana.lipar@gmail.com

Energijske esence

Energijske Esence vsebujejo elemente Narave podprte z energijo Univerzuma. Preko njih deluje Mati Zemlja, Vesolje. Posebno noto dajo esence rož in puščave Egipta, piramid iz Bosne, tudi esence rastlin in semen čigar vir je vesolje. Podprte so z energijami zdravilcev, modrostjo in izvorom. S posluhom, namero in pozornostjo zlatih rok, srca in magičnostjo Egipta so alkimistično transformirane v najvišje dobro posameznika.

Pred vami je izjemno olje, ki s seboj nosi neprecenljive moči, energije in podporo vibracij za energetsko zdravljenje, ki uravnava disharmonijo telesa.

Posamezni elementi, ki sestavljajo Energijsko Esenco:

LES Vsaka vrsta lesa ima specifično sporočilo in zdravilne lastnosti s katerimi ugodno vpliva na posameznika. Podpira določene segmente našega življenja in vpliva na našo energetsko raven. Preko čutenja posrkamo njegovo frekvenco. Les vzpostavlja harmonizacijo s telesom. Pospešeno je spominjanje lastne esence in zapisov od kje izhajamo in kdo smo. Vabi v sedanji trenutek povezanosti z Zemljo, v Zdaj.

CVETNE ESENCE delujejo na naša čustvena stanja in pomagajo vzpostaviti ravnovesje od izvora težave. Blagodejno vplivajo na naše občutke, pa tudi na fizična stanja. Srečamo se z njihovo neprecenljivo močjo, ki sinhronizira telo in duha. Pomagajo razviti kreposti in vrline.

MINERALI in KRISTALI so živi, saj dihajo, vibrirajo. V sebi nosijo subtilne moči in inteligenco večtisočletne narave. Valujejo in so uglašeni z makrokozmosom. Širijo zavest, zdravijo in ščitijo. So neusahljivi vrelec energij.

BARVE Vsaka barva nosi svoje sporočilo in vpliva na delovanje Esence. Intenzivno vplivajo na procesiranje informacij, dojemanje, nivo energije in vedenje. Odziv na barvo je odvisen od naših izkušenj in zapisov, ki jih nosimo v sebi. Barve so izjemno izrazne in komunicirajo z nami na zavedni in nezavedni ravni.

ETERIKA vpliva na naše počutje in emocije zelo blagodejno. Večji del jih absorbiramo preko vonja. Aromaterapija hitro uravna psihofizično počutje. Sprošča napetosti in hkrati krepi ter spodbuja imunski sistem.

OLJE kot hranilo in prevodnik. Riževo olje in olje Jojobe vsebujeta nenasičene maščobne kisline in vitamin E. Delujeta negovalno in izboljšata tonus kože. Sta oksidativno stabilna.

ENERGETSKO SPOROČILO je informacija vodena od Izvora preko kanala. Začutite jo. Deluje. A je na vas, kako jo usmerite in kaj naredite zase.

Prisluhni klicu duše, ozavesti ovire in lahkotno stopaj po lastni poti prijaznih vibracij v objemu prijetnega vonja Energijskih Esenc in veselja do življenja.

Na voljo je devet osnovnih Energijskih Esenc

 • ZVEZDNI OTROCI – STAR OF CHILD (ČISTOST, MIR, MILINA)
 • PUŠČAVA – SECRET OF THE DESERT (SVOBODA, ŽIVLJENJE)
 • KRALJICA – QUEEN OF EGYPT (ŽENSKA MOČ, ŽENSTVENOST)
 • VRTNICA – ROSE (LJUBEZEN, RADOST, SPOŠTOVANJE)
 • VETER POGUMA – MINT (POGUM, ZAŠČITA, PRIJAZNOST)
 • MOJA ČUTNOST – ORANGE BLOSSOM (SENZUALNOST, ČUTNOST)
 • ON – TI (MOŠKA MOČ, MOŠKOST, DOSTOJANSTVO)
 • SONČNI ŽAREK – JOIE DE VIVRE (VOLJA, MOČ, OPTIMIZEM)
 • IZVIR ZDRAVJA – SOURCE (REGENERACIJA, SPOKOJNOST, ZDRAVLJENJE)
Več informacij o esencah!

AKTIVACIJA VAŠE ESENCE

Postavite se v svoj prostor, v prostor svojega srca, v svoj steber, varen prostor. V rokah držite Esenco, ki Vam je namenjena in dovolite, dopustite, da ta Esenca postane del vas. Da Vi postanete del te Esence, da Vi postanete del Izvora in Vi postanete Vi. Da Vi postanete Esenca v Esenci, Esenca svoje Esence. Aktivacija se ne zaključi nikoli, samo nadaljuje se iz trenutka v trenutek, Tukaj in Sedaj.

 

Če vas katera izmed njih pokliče, jih lahko naročite na spodnjih kontaktih, kjer dobite tudi več informacij.

Energijske Esence so na voljo tudi v paketih pri soustvarjalcih

MATEJA –  redensekm@gmail.com

Sem fitoterapevtka in se veselim, da Ti lahko s pomočjo Narave pomagam na poti do sinhronizacije duše in telesa.

SUZANA – suzana.lipar@gmail.com

Sem raziskovalka življenja in intuitivna umetnica. Esenco izdelam »Po meri« s pomočjo Run. Pomagam Ti ozavestiti lastno zanko, da lahko stopiš naprej, nazaj k Sebi… če se tako odločiš.

KARL – queya777@gmail.com

Sem esenca izvora, sem esenca tebe, sem esenca vas, esenca vsega. Popotnik skozi iluzijo časa in prostora hkrati. Vedno tukaj in sedaj. Sem steber nove zemlje.

 

Energijska izmenjava: 36 €

Umetnine

Intuitivna energijska umetnost

Tovrstna umetnost je hrana za Dušo. Dobrodošli na pokušino izbranega energijskega koktajla.

Namen je v glavnem podpora in zdravljenje. Prav tako tudi obujanje in aktivacija spominov davno pozabljenih znanj. Preko občutkov, intuicije prepoznate tudi Vi. Gre za živo umetnost. Slike na energetskem nivoju same izberejo lastnika in se ovrednotijo.Gre za preplet dušnih sporočil večnosti, jezika vodstva in podpore življenja. Duša enostavno Ve.

Skozi sliko, skulpturo, zvok, vonj…  se vstopi v dimenzijo nevidnih svetov.  Dela imajo tudi terapevtski učinek. Vsebujejo namreč večtisočletne materiale, ki delujejo na svojstvene načine. Besede so največkrat premalo za opis. Tovrstna umetnost nudi ekskluzivno doživetje  vseh energijskih brbončic.

V ustvarjalnem procesu me vodi intuicija, radovednost in veselje do življenja. Energije največkrat same povedo in usmerijo v obliko, kompozicijo in barvno razsežnost. Sledim impulzom in vzgibom Univerzuma, ki je mnogo več kot v resnici vidimo. Tako vdihnem življenje v energijsko podobo, v izdelek. Vsaka kreacija je po svoje komunikativna. Predvsem čutno zgovorna. Slehernemu kaj zanimivega prišepne.

Slike, skuplture in druge kreacije izdelujem po naročilu v želenih dimenzijah. Kreacija je lahko osebna ali namenjena paru, skupnosti oz. podjetju. Pred samo izdelavo se opravi pogovor v ustni ali pisni obliki, da se energije postavijo. Vsekakor je zaželeno, da pustite nekaj prostora tudi zaupanju in usmeritvam Univerzuma.

Življenje je Istočasnost. Tako kot ljudje tudi predmeti z nami večina potujejo določen čas. Nekateri se ob nas zadržijo krajše obdobje, drugi malce dlje. Ko se cikel zaključi, ko je narejeno in je čas za nov korak pač stopimo naprej. Stvari, ki so nas podpirale do te točke so opravile svojo misijo. Naproti pridejo nove. Za nove podvige. Pot vsakega se nadaljuje. Enako je s tovrstno umetnostjo. Mogoče vas bo spremljala določena slika, amulet ali kreacija celo življenje. Mogoče ne. Začutili boste. Ko bo, če bo misija opravljena boste Vedeli. Mirno jo pustite za sabo. Če imate z njo dober kontakt vam bo sama povedala kam in kaj si želi. Preživeto mirno spustite.

Ogled celotne galerije
Knjige

O knjigi Jezik Narave

V knjigi boste lahko prepoznali povezavo sebe s seboj in z Naravo. Naša draga Narava je res posebne vrste zdravnica, zaupnica, sopotnica. Če dovolite dotik, vas besede popeljejo v globine. Tam se lahko zgodi zdravljenje, obrat in nov korak. Čutno dojemanje in spoznavanje sebe v univerzalnem Jeziku Narave je res veliko darilo Življenja. Velik blagoslov je, če znamo govoriti in živeti Jezik Narave. Ne pomeni, da vedno boža. Včasih potisne, včasih celo izbruhne z močjo vulkana. A vedno z namenom, da te povabi globlje vase, vate. Tja, kjer se skrivajo vsi zakladi zemlje in neba … Večnega obstoja. Besede nemalokrat izzovejo bolečino, hrepenenje, davno zakopan spomin samo zato, da se lahko izprazni posoda, da se naredi prostor za novo, za še več ljubezni. Knjiga je neke vrste zelen ocean, v katerem se lahko plava, pluje ali potaplja v svojo univerzalno razsežnost. Zdrami, strese, sesuje ali le nasmeji.

Posebna pozornost je bila posvečena oblikovanju knjige. Materiali so skrbno izbrani. Uporabljen je les Bukve, prebivalke naših gozdov. Tekst je tiskan na brez kislinski arhivski papir. Za naslov na reciklirani ekološki platnici pa je uporabljena folija katera vsebuje 22 karatno zlato.

Vsak izvod je izdelan ročno z veliko ljubezni. Naravo lahko tako doživite tudi preko materialov.
Knjiga je dvojezična (slo/angl)

Cena knjige je 33€, naročite pa jo lahko pri meni na elektronskem naslovu
suzana.lipar@gmail.com ali me pokličete na +386 51353931

Lep dan 🙂
Suzana

Odlomek iz knjige

HRAST

Veter mu kuštra lase. Dež ga očedi in sonce spomin na dom obudi. Stabilen, resnicoljuben je kralj naših gozdov. Simbol hrabrosti, simbol časti.

Čeprav na videz se zdi, da od veke vekov sredi gozda stoji. Čeravno deluje, da taka je pač njegova usoda … Ni res. On v resnici potuje, plava, leti … S tabo, mano. V srcu, v duši. On trdno oporo ob hrbtenici drži. Učitelj, starešina, oče je zrel, ki nudi oporo, če to sin, hči želi ali hoče.

Ne pada na finte izgovorov, pretvarjanj, izmikanj. O ne. On za rame te strese, nameni odločen pogled in ti pove … da si Vreden, da smeš biti Srečen. Da si Vredna, da si lahko Srečna. Nič te ne ujčka, nič te ne gunca. Nikoli v prazno flanca. On mož je besede. V njegovem življenju ni bede. Kratko in jasno bistvo pove. Vzameš ali pustiš. To bo potem vsebina, izbira tvoje sklede.

Dragi moj Hrast,

pojava tvoja res je mogočna. Mož si ogromen, četudi postavi se linija bočna. Na prvo žogo deluješ kakor velikanska pošast. A to za površno oko je le majcena past.

( se nadaljuje )

Intervju z Suzano
Individualni pogovor

Za več informacij me lahko kontaktirate preko telefonske številke
+386 51353931 ali preko elektronske pošte suzana.lipar@gmail.com

Energijske esence

Energijske esence

Energijske Esence vsebujejo elemente Narave podprte z energijo Univerzuma. Preko njih deluje Mati Zemlja, Vesolje. Posebno noto dajo esence rož in puščave Egipta, piramid iz Bosne, tudi esence rastlin in semen čigar vir je vesolje. Podprte so z energijami zdravilcev, modrostjo in izvorom. S posluhom, namero in pozornostjo zlatih rok, srca in magičnostjo Egipta so alkimistično transformirane v najvišje dobro posameznika.

Pred vami je izjemno olje, ki s seboj nosi neprecenljive moči, energije in podporo vibracij za energetsko zdravljenje, ki uravnava disharmonijo telesa.

Posamezni elementi, ki sestavljajo Energijsko Esenco:

LES Vsaka vrsta lesa ima specifično sporočilo in zdravilne lastnosti s katerimi ugodno vpliva na posameznika. Podpira določene segmente našega življenja in vpliva na našo energetsko raven. Preko čutenja posrkamo njegovo frekvenco. Les vzpostavlja harmonizacijo s telesom. Pospešeno je spominjanje lastne esence in zapisov od kje izhajamo in kdo smo. Vabi v sedanji trenutek povezanosti z Zemljo, v Zdaj.

CVETNE ESENCE delujejo na naša čustvena stanja in pomagajo vzpostaviti ravnovesje od izvora težave. Blagodejno vplivajo na naše občutke, pa tudi na fizična stanja. Srečamo se z njihovo neprecenljivo močjo, ki sinhronizira telo in duha. Pomagajo razviti kreposti in vrline.

MINERALI in KRISTALI so živi, saj dihajo, vibrirajo. V sebi nosijo subtilne moči in inteligenco večtisočletne narave. Valujejo in so uglašeni z makrokozmosom. Širijo zavest, zdravijo in ščitijo. So neusahljivi vrelec energij.

BARVE Vsaka barva nosi svoje sporočilo in vpliva na delovanje Esence. Intenzivno vplivajo na procesiranje informacij, dojemanje, nivo energije in vedenje. Odziv na barvo je odvisen od naših izkušenj in zapisov, ki jih nosimo v sebi. Barve so izjemno izrazne in komunicirajo z nami na zavedni in nezavedni ravni.

ETERIKA vpliva na naše počutje in emocije zelo blagodejno. Večji del jih absorbiramo preko vonja. Aromaterapija hitro uravna psihofizično počutje. Sprošča napetosti in hkrati krepi ter spodbuja imunski sistem.

OLJE kot hranilo in prevodnik. Riževo olje in olje Jojobe vsebujeta nenasičene maščobne kisline in vitamin E. Delujeta negovalno in izboljšata tonus kože. Sta oksidativno stabilna.

ENERGETSKO SPOROČILO je informacija vodena od Izvora preko kanala. Začutite jo. Deluje. A je na vas, kako jo usmerite in kaj naredite zase.

Prisluhni klicu duše, ozavesti ovire in lahkotno stopaj po lastni poti prijaznih vibracij v objemu prijetnega vonja Energijskih Esenc in veselja do življenja.

Na voljo je devet osnovnih Energijskih Esenc

 • ZVEZDNI OTROCI – STAR OF CHILD (ČISTOST, MIR, MILINA)
 • PUŠČAVA – SECRET OF THE DESERT (SVOBODA, ŽIVLJENJE)
 • KRALJICA – QUEEN OF EGYPT (ŽENSKA MOČ, ŽENSTVENOST)
 • VRTNICA – ROSE (LJUBEZEN, RADOST, SPOŠTOVANJE)
 • VETER POGUMA – MINT (POGUM, ZAŠČITA, PRIJAZNOST)
 • MOJA ČUTNOST – ORANGE BLOSSOM (SENZUALNOST, ČUTNOST)
 • ON – TI (MOŠKA MOČ, MOŠKOST, DOSTOJANSTVO)
 • SONČNI ŽAREK – JOIE DE VIVRE (VOLJA, MOČ, OPTIMIZEM)
 • IZVIR ZDRAVJA – SOURCE (REGENERACIJA, SPOKOJNOST, ZDRAVLJENJE)
Več informacij o esencah!

AKTIVACIJA VAŠE ESENCE

Postavite se v svoj prostor, v prostor svojega srca, v svoj steber, varen prostor. V rokah držite Esenco, ki Vam je namenjena in dovolite, dopustite, da ta Esenca postane del vas. Da Vi postanete del te Esence, da Vi postanete del Izvora in Vi postanete Vi. Da Vi postanete Esenca v Esenci, Esenca svoje Esence. Aktivacija se ne zaključi nikoli, samo nadaljuje se iz trenutka v trenutek, Tukaj in Sedaj.

 

Če vas katera izmed njih pokliče, jih lahko naročite na spodnjih kontaktih, kjer dobite tudi več informacij.

Energijske Esence so na voljo tudi v paketih pri soustvarjalcih

MATEJA –  redensekm@gmail.com

Sem fitoterapevtka in se veselim, da Ti lahko s pomočjo Narave pomagam na poti do sinhronizacije duše in telesa.

SUZANA – suzana.lipar@gmail.com

Sem raziskovalka življenja in intuitivna umetnica. Esenco izdelam »Po meri« s pomočjo Run. Pomagam Ti ozavestiti lastno zanko, da lahko stopiš naprej, nazaj k Sebi… če se tako odločiš.

KARL – queya777@gmail.com

Sem esenca izvora, sem esenca tebe, sem esenca vas, esenca vsega. Popotnik skozi iluzijo časa in prostora hkrati. Vedno tukaj in sedaj. Sem steber nove zemlje.

 

Energijska izmenjava: 36 €