AKADEMIJA ZA ŽIVLJENJE – Akademija intuitivne energijske umetnosti

V akademiji vam ponujamo razne inovativne načine za stik s sabo in izražanje tudi skozi umetnost. Kreativnost je namreč unikaten izraz trenutka… na vseh področjih življenja. To je dejavnost, ki omogoča rast…Tako na not, kot na ven.

Ponujeni programi vam nudijo možnost, da živite zavestno in mirno v kaotični ponudbi življenja. Odkrijete moč odgovornosti in zavedanja ter pomembnost vzdrževanja ravnovesja.

S pomočjo lastne intuicije, vrlin in veščin izostrite zaznave, dobite jasen vpogled v doživljanje in odzivanje na zunanje dražljaje. Tako povezani s sabo date priložnost svoji originalnosti.

Programi so namenjeni zavestnemu delu na sebi.

Odkrijte, poiščite ali se spomnite svojega izVIRa.

INTUICIJA

AKADEMIJA

Intuicija je notranji kompas, ki vabi k delovanju v smer naše življenjske poti. Dajmo ji priložnost. 

VRLINE

PERSONALIZIRANI PROGRAMI

Vrline so osnovna sestavina modrosti.

Vrlinsko življenje, je bogato življenje.

VEŠČINE

KREATIVNE DELAVNICE

Umetnost je poligon za izraznost.
Ustvarjanje nas vodi do kreiranja.
Vzporedno okrepimo tudi samozavest.

Mnenja

“Za akademijo sem se odločila, ker sem želela ponovno na pot k sebi. V hitenju vsakdana se brez težave izgubiš. In neizogibno se zgodi, da te nekje v tem diru začne žejati po ponovnem stiku in globljih vpogledih. Delo v skupini, odkriti odnosi in vodenje, ki hkrati dopušča vso svobodo, so zdravilni. Slišiš in najdeš tisto, kar si želel in hkrati doživiš uvide, ki jih potrebuješ. Ni vedno lahko, je pa potrebno. Verjamem, da ta način dela na sebi, ki dopušča ves čas, ki ga potrebuje bitje, da lahko sprejme, res naredi spremembe, ki bogatijo tebe samega in ljudi okrog tebe. Bližnjic do sebe ni, ampak začne pa se z odločitvijo in prvim korakom.

Svojim sopotnicam in Suzani sem hvaležna za iskrene in globoke pogovore, prebujanje ustvarjalnosti ter medsebojno sprejemanje in zaupanje.

N.Š.”

“Akademija za življenje je mnogo več kot akademija…je nov začetek, nova pot, nov način življenja.

Je popolnoma nova dimenzija dojemanja, sprejemanja in zavedanja. Postane nova sopotnica skozi naše življenje, z njo začutimo sebe, druge, predvsem pa nam da novo razsežnost odkrivanja svojih notranjih globin. To ni šola. To je učbenik življenja, ki je vedno z nami.

Zaradi nje sem postala boljša, bolj umirjena, bolj sproščena, na nek način ozdravljena določenih težav. Mnogo lažje se spopadam z vsakdanjimi izzivi in preteklimi nevšečnostmi, trumami…takoj se znam ustaviti, postaviti vase in razčistiti svoje trenutno specifično počutje, naj bo to žalost, nervoza ipd. Z njo sem predvsem bolje začutila sebe in svoje bližnje, jih sprejela na kvalitetnejši način in si obogatila svoje življenje. Tudi v moji partnerski zvezi, s sabo in s partnerjem, je zavel nov veter.

Toplo priporočam vsakemu posebej, saj gre za popolnoma drugačen koncept »učenja«, gre za individualen pristop, kljub skupini, učimo pa se tudi od izmenjave izkušenj udeležencev.

Izjemno sem hvaležna svoji duši in seveda Suzani, da sem del te neprecenljive zgodbe, s katero sem postala član nove družine, saj smo vsi med sabo v mehki oz. nežni povezanosti, z vsem sprejemanjem in spoštovanjem. Veliko je tudi smeha, predvsem pa je meni osebno zelo dragocena iskrenost, direktnost, sproščenost in  način podajanja tematik Suzane. Vedno je zelo luštno, počutim se sprejeto, predvsem pa gre za globoko zaupanje in varen krog, v katerem vem, da lahko izrazim svojo, še tako globoko, skrivnost. Veliko prednost vidim tudi v tem, da so srečanja preko spleta, kar mi ne povzroča dodatnega stresa, da moram na pot. Občasna srečanja v živo so dodatno darilo, ki nas obogati z novimi izkušnjami, ustvarjanjem in ravno v tem je čar, saj sem našla v svojih globinah še kar nekaj neraziskanih področij, s katerimi bi se rada ukvarjala.

Srčna hvala Suzani in naši akademiji!

N.S.”

“Moje izkušnje na ravni energetske kreacije in osebnostnega razvoja so večplastne.

Energijski sliki, ki jih imam v svojem stanovanju so me nagovorili v tvojem ateljeju. Ena je rumeno-rdeče-zlata in vnaša v moj dom energijo sreče, življenjske radosti, akcije. Vsakič, ko jo pogledam me navdaja z občutkom, da je življenje lepo, da je potrebno slediti samokreaciji, kreaciji in napredku – da je naše življenje nenehno gibanje in razvoj. Druga slika je z dominantno vijolično barvo. Ta slika vnaša v moj dom stik z dimenzijami duhovnih uvidov, spodbuja potrebo po samoraziskovanju, poglabljanju, meditaciji in harmonizaciji različnih plati moje osebnosti, misli, čustev in da je potrebno delovati v interakciji z notranjimi in zunanjimi svetovi.

Naša Akademija in srečanja so vplivala na zavedanje, kje so moje šibkosti, na katerih je potrebno delati in moje prednosti, ki jih je potrebno nadgrajevati. Naša srečanja so me vodila k prepoznavanju strahov, ki mi v življenju ne dovolijo naprej ter spoznanju kako postopoma in s potrpežljivostjo, vztrajnostjo in zaupanjem prideš do cilja.
Brez srečanj in podporne energije slik je vprašanje ali bi prišla do odgovorov na moje dileme in ali bi odkrila pot po kateri trenutno hodim in me osrečuje, čeprav je naporna in terja “izstop iz cone ugodja”. Vendar, nobena pot ni težka, če veš, da te izpolnjuje in osrečuje.
S.B. “