ENERGIJSKE ESENCE

Energijske Esence vsebujejo elemente Narave podprte z energijo Univerzuma. Preko njih deluje Mati Zemlja, Vesolje. Posebno noto dajo esence rož in puščave Egipta, piramid iz Bosne, tudi esence rastlin in semen čigar vir je vesolje. Podprte so z energijami zdravilcev, modrostjo in izvorom. S posluhom, namero in pozornostjo zlatih rok, srca in magičnostjo Egipta so alkimistično transformirane v najvišje dobro posameznika.

Pred vami je izjemno olje, ki s seboj nosi neprecenljive moči, energije in podporo vibracij za energetsko zdravljenje, ki uravnava disharmonijo telesa.

Posamezni elementi, ki sestavljajo Energijsko Esenco:

LES Vsaka vrsta lesa ima specifično sporočilo in zdravilne lastnosti s katerimi ugodno vpliva na posameznika. Podpira določene segmente našega življenja in vpliva na našo energetsko raven. Preko čutenja posrkamo njegovo frekvenco. Les vzpostavlja harmonizacijo s telesom. Pospešeno je spominjanje lastne esence in zapisov od kje izhajamo in kdo smo. Vabi v sedanji trenutek povezanosti z Zemljo, v Zdaj.

CVETNE ESENCE delujejo na naša čustvena stanja in pomagajo vzpostaviti ravnovesje od izvora težave. Blagodejno vplivajo na naše občutke, pa tudi na fizična stanja. Srečamo se z njihovo neprecenljivo močjo, ki sinhronizira telo in duha. Pomagajo razviti kreposti in vrline.

MINERALI in KRISTALI so živi, saj dihajo, vibrirajo. V sebi nosijo subtilne moči in inteligenco večtisočletne narave. Valujejo in so uglašeni z makrokozmosom. Širijo zavest, zdravijo in ščitijo. So neusahljivi vrelec energij.

BARVE Vsaka barva nosi svoje sporočilo in vpliva na delovanje Esence. Intenzivno vplivajo na procesiranje informacij, dojemanje, nivo energije in vedenje. Odziv na barvo je odvisen od naših izkušenj in zapisov, ki jih nosimo v sebi. Barve so izjemno izrazne in komunicirajo z nami na zavedni in nezavedni ravni.

ETERIKA vpliva na naše počutje in emocije zelo blagodejno. Večji del jih absorbiramo preko vonja. Aromaterapija hitro uravna psihofizično počutje. Sprošča napetosti in hkrati krepi ter spodbuja imunski sistem.

OLJE kot hranilo in prevodnik. Riževo olje in olje Jojobe vsebujeta nenasičene maščobne kisline in vitamin E. Delujeta negovalno in izboljšata tonus kože. Sta oksidativno stabilna.

ENERGETSKO SPOROČILO je informacija vodena od Izvora preko kanala. Začutite jo. Deluje. A je na vas, kako jo usmerite in kaj naredite zase.

Na voljo je devet osnovnih Energijskih Esenc

  • ZVEZDNI OTROCI – STAR OF CHILD (ČISTOST, MIR, MILINA)
  • PUŠČAVA – SECRET OF THE DESERT (SVOBODA, ŽIVLJENJE)
  • KRALJICA – QUEEN OF EGYPT (ŽENSKA MOČ, ŽENSTVENOST)
  • VRTNICA – ROSE (LJUBEZEN, RADOST, SPOŠTOVANJE)
  • VETER POGUMA – MINT (POGUM, ZAŠČITA, PRIJAZNOST)
  • MOJA ČUTNOST – ORANGE BLOSSOM (SENZUALNOST, ČUTNOST)
  • ON – TI (MOŠKA MOČ, MOŠKOST, DOSTOJANSTVO)
  • SONČNI ŽAREK – JOIE DE VIVRE (VOLJA, MOČ, OPTIMIZEM)
  • IZVIR ZDRAVJA – SOURCE (REGENERACIJA, SPOKOJNOST, ZDRAVLJENJE)

Prisluhni klicu duše, ozavesti ovire in lahkotno stopaj po lastni poti prijaznih vibracij v objemu prijetnega vonja Energijskih Esenc in veselja do življenja.

Aktivacija vaše esence

Postavite se v svoj prostor, v prostor svojega srca, v svoj steber, varen prostor. V rokah držite Esenco, ki Vam je namenjena in dovolite, dopustite, da ta Esenca postane del vas. Da Vi postanete del te Esence, da Vi postanete del Izvora in Vi postanete Vi. Da Vi postanete Esenca v Esenci, Esenca svoje Esence. Aktivacija se ne zaključi nikoli, samo nadaljuje se iz trenutka v trenutek, Tukaj in Sedaj.

Če vas katera izmed njih pokliče, jih lahko naročite na spodnjih kontaktih, kjer dobite več informacij.

Energijske Esence so na voljo v paketih pri soustvarjalcih:

MATEJA –  redensekm@gmail.com

Sem fitoterapevtka. S pomočjo narave ti lahko pomagam na poti do sinhronizacije duše in telesa.

SUZANA – suzana.lipar@gmail.com

Sem raziskovalka življenja in intuitivna umetnica. Esenco izdelam »Po meri« s pomočjo Run. Pomagam Ti ozavestiti lastno zanko, da lahko stopiš naprej, nazaj k Sebi… če se tako odločiš.

KARL – queya777@gmail.com

Sem esenca izvora, sem esenca tebe, sem esenca vas, esenca vsega. Popotnik skozi iluzijo časa in prostora hkrati. Vedno tukaj in sedaj. Sem steber nove zemlje.