VRLINE

PROGRAMI VRLINE

Lotiti se zavestne preobrazbe destruktivnih navad, vzorcev, prepričanj, ki onemogočajo naš mir in spokojnost, s tem, da istočasno krepimo tudi naše vrline je najplemenitejša pot do svojega bistva.

Skozi katerega koli izmed programov izoblikujete bolj kvaliteten in prijaznejši odnos DO SEBE.

Ponujeni programi so spodbuda, da naredimo spremembo na zavesten način. Včasih je lažje narediti samorefleksijo in premik, če se lahko s kom iskreno pogovorimo.

Prva uvodna ura programov je brezplačna. Tako imate možnost začutiti ali je to prava izbira in želite nadaljevati v to smer.

PODPORA V OBDOBJU SPREMEMBE

Včasih gremo v življenju tudi čez neprijetne situacije, obdobja, ki niso ravno rožnata. Navadno se pojavijo naslednji spremljevalci: stiska, nesigurnost, nevrednost, nesmisel, mnoga vprašanja…. V fazi, ko je intenzivnost doživljanja silno naporna je podpora še kako dobrodošla. Tako se lažje prediha čez. Morda je potreben še kakšen drug zorni kot in širša slika. Morda ozaveščanje daril trenutnega stanja in možnosti uporabe situacije za premik k sebi. Morda… Skupaj preko ogovora poiščemo kakšno novo rešitev, idejo, stabiliziramo. Blagodejno in do sebe sočutno si je poiskati varno zavetje, kjer izdihneš, zadihaš in se okrepiš za naslednji korak. Vse to olajša. Učvrstitev v obdobju intenzivnih procesov, ko se naša pozornost skrči na pereč segment, je najboljša podpora samemu sebi. Tako gremo čez bolj celi in z več motivacije. Lepo je znati krmariti… tudi po čereh.

ONLINE ali V ŽIVO

Srečanje traja 90 minut

Za posameznike, pare ali družine

CENA

  • 1 oseba 60€,
  • 2 osebi 80€,
  • Družina 90€

ONLINE ali V ŽIVO

9 srečanj po 90 minut

Individualno

Srečanja se izvede v treh mesecih

CENA

  • 250€,
  • prvo srečanje je brezplačno

ZAVESTNA TRANSFORMACIJA ( VZORCA, STRAHU, NEMOČI… )

Ko ugotovimo, da nas določen vzorec obnašanja, delovanja in odzivanja na neki točki zavira ali omejuje je soočenje najboljša izbira. Če imamo dovolj vrtenja v začaranem krogu je možno vsakega osvetliti in preobraziti. Ko funkcioniramo nezavedno nas program usmerja pretežno v tok avtomatizma in navzven.

Med srečanji izoblikujete princip ozaveščanja. Naučite se preobraziti neko neželeno navado, strah ali vzorec. Tako se njegov destruktivni vpliv zmanjša in po določenem času ob zavestni konstantni preobrazbi tudi  izniči. Postane opomnik kateri pomaga za hitro vračanje v svoj center. Tekom programa postanete zavesten opazovalec notranjih vzgibov in tako tisto kar je prej omejevalo izgubi svojo moč.

Prevzemanje odgovornosti, krepitev vrlin in osebnostnih lastnosti postopoma privede do pretvorbe nemoči v Moč. Nihče ni rad ujetnik omejitev, katere morda sploh nišo naše.

Cilj je prepoznati in znati pogledati iz več zornih kotov, z distanco in realno ter narediti zavestno spremembo. Tisto, kar je omejevalo potem nima več moči nad vami. Zdaj vi s pridom uporabite staro za svoje vzdrževanje ravnovesja. In… Kaj je lepšega kot stare, preživete načine delovanja preobraziti in uporabiti za zavestnejši, bolj poln, veder, zadovoljen dan.

ZAVEST'IŠČE – skupno potovanje za zavestnejše delovanje

Manjša skupina, ki 6 mesecev konstantno in zavestno drži fokus v željeno smer. Vsak udeleženec individualno izbere svoj cilj kaj želi izostriti, preoblikovati, ozavestiti… kam in kako stopiti naprej. 

Zavestno okrepite in oblikujete bolj zdrav način soočanja s svojimi notranjimi vzgibi. Pokažemo na morebitno prepreko, ponudimo možnost spremembe. Naučite se hitre prepoznave zastoja ali ovire, prebrati sporočila intuicije in zavestno preobraziti kar potrebno, da delujete bolj v skladu z namenom in sabo. Skupina nudi podporo in pomaga vzdrževati tempo, da vztrajamo med procesom spremembe. Pozornost namenimo vsem segmentom ( telesu, duši in duhu ).Redno se v sklopu programa izvaja tudi harmonizacija. Med drugim krepimo še vrline in odgovornost s pomočjo vrlinskih kart Moči. Vzpodbuda in skupinski duh prinašata super motivacijo za soočenja in napredovanje. Rezultatov se veselimo skupaj. Tako še bolj pogumno in z veseljem stopamo vsak po svoji poti.

ONLINE ali V ŽIVO

3 srečanja na mesec po 120 minut

Skupinsko

CENA

  • 15€ na srečanje,
  • prvo srečanje je brezplačno

ONLINE

Redna vadba online 2x mesečno po 45 minut

  •  CENA 20€ 

ali

Posnetek 35 minut

  •  CENA 10€

prvo srečanje je brezplačno

HARMONIZACIJA

Moč pozornosti in moč trenutka. Gre za vadbo usmerjanja pozornosti v svoje telo. Povezava in spomin na samozdravljenje. Samopomoč z namero.  Osnoven stik s telesom in energijska nega k harmonizaciji našega organizma. Mentalna intenzivnost se zmanjša. Umirjenost in stabilnost nudita dobro izhodišče za spremembe in dnevne izzive. Znati se opazovati in prepoznavati notranje mehanizme je temelj za kakršno koli spremembo. Harmonizacija je najpreprostejši in najhitrejši način za stik s sabo. Tekom redne prakse zelo hitro opazimo in ozavestimo tudi ostale osebnostne mehanizme od katerih se znamo distancirati, jih pogledati od daleč. Med drugim tudi krepimo in plemenitimo vrline, da je naš dan prijetnejši in kvalitetnejši.

Zato… Z nasmehom v sedanjost in ravnovesje.

HARMONIZACIJA za inštruktorje

Program izobraževanja posameznikov, kateri po usposabljanju pridobljeno znanje širijo v svoji delavni sredini, skupnosti ali domačem okolju. Intuitivno vodena vadba omogoča impulzu trenutka, da namenimo pozornost v notranji premik energije. Tekom 12ih srečanj dobite udeleženci osnove in potrebno znanje za samostojno izvajanje vadbe Harmonizacije. Predznanje ni potrebno.

ONLINE ali V ŽIVO

12 srečanj po 90 min

Skupinsko

  •  CENA 330€ 

Za več informacij in prijavo mi pišite preko spodnjega obrazca