VEŠČINE

Nadgradite svoje ustvarjalne TALENTE, izpilite VEŠČINE, vključite VRLINE in naredite iz tega vaš USPEŠEN POSEL.

Skozi ustvarjanja se dotaknemo raznih ravni našega obstoja. Dogaja se notranji proces.
V izdelavo se potopimo tako, da umirimo tok misli in predvsem uživamo v toku. Prepustimo se in enostavno naredimo. Takšni procesi imajo tudi zdravilno noto.

Za mano je 20 let izvajanja raznih ustvarjalnih delavnic v podjetjih, zavodih in
zasebno, zato je ponudba široka. Saj veste… ko nas vodi življenje, je možno vse.

Imate idejo, pa ne veste kako se jo lotiti? Je vizija, pa nekaj ustavlja?

Obstaja misel »jaz pa tega ne zmorem, ne znam« in istočasno nekaj izpod šepeta »poskusi«? Notranji glas prigovarja »sem prestar/a«, »premlad/a«,… ni še čas? Dušite željo z »nisem dovolj dober/bra« ali »ne bo mi uspelo«?… Naj vas potolažim vse to so samo prišepetovalci, ki vas spodbujajo narediti korak naprej.

Če vas kličejo Labirinti, Orgoniti, Piramide, Nakit v raznih tehnikah, Transformacijske kode, Govorica barv, Mandale, Dot painting, Mozaiki, Vitraž, Svila, Polstenje… kombinacije ali nagovarja kaj drugega izvirnega, lahko nadgradite obstoječa znanja in stopite na naslednjo stopnico. Morda celo  zares stopite na svojo uspešno poslovno pot. Personaliziran pristop omogoča konkretne nastavitve, usmeritve, premike.

IZVAJAMO

INDIVIDUALNO KREATIVNO IZOBRAŽEVANJE

INOVATIVNO INTUITIVNE KREATIVNE DELAVNICE

MOJ ART BASIC

Prvi kontakt – 15 min je BREZPLAČNIH, da vidimo, če najdemo skupni jezik in ali lahko glede na vaše želje zapeljemo v smer, da razvijete vam lasten pristop k umetnosti. Takrat dogovorimo tudi termin za prvo individualno uro.

Ob nakupu 1. paketa imate po izobraževanju doživljenjsko ugodnost – POSVET z mano 15min. za 15€.

6 srečanj po 1,5h

Cena 510 €

MOJ ART PREMIUM

Prvi kontakt – 15 min je BREZPLAČNIH. Če se odločite pristopit k izobraževanju, dorečemo termin za naslednjo individualno uro. Gre za poglobljeno učenje in kompleksnejše tehnike.

Ob nakupu 2. paketa imate po izobraževanju doživljenjsko ugodnost – POSVET z mano 15min. za 10€.

10 srečanj po 1,5h

Cena 820 €

POSAMIČNE IN V SKLOPU AKADEMIJE

Na tovrstnih delavnicah stopite v stik z vašo intuicijo, duhovnim aspektom.

Gre za spoznavanje in razvoj INTUICIJE.

V ospredje povabimo energijski svet. Besedo damo barvam, impulzom, telesu. Mentalni segment postavimo v ozadje.

Dešifriramo in bolje razumemo namige in sporočila lastne intuicije. To je izjemna pomoč, ki nam še kako pride prav v situacijah, ko iščemo odgovore zunaj… ob trasformacijah, pri spremembah in ozaveščanju.

Delavnice potekajo v živo po predhodnem dogovoru ali razpisu na mojih družbenih omrežjih in e-novicah.

INDIVIDUALNO KREATIVNO IZOBRAŽEVANJE

Srečanja potekajo Online. Delate v zavetju doma. Nimate nobenih stroškov prevoza. Za fazo učenja imate možnost uporabe mojih materialov in pripomočkov. Z vami sem čez celoten proces (usmeritve, izbira materialov, ideje, možnosti, podpora,…) . Pokažem vam tudi načine, kako kreirati iz sebe, čez sebe. Opazite bariere s katerimi blokirate pretok in jih, če želite, tudi odstranite. V sam proces je vključenih mnogo aspektov, ki so posredno ali neposredno povezani z izraznostjo. Na površje pridejo možnosti. To je mnogo več kot klasična ustvarjalna urica. Ni dovolj le intuicija ali zgolj tehnična veščina… kombinacija marsičesa dela ČUDEŽE.

Raziskujmo in odkrivajmo.

Dobrodošli tudi vsi tisti, ki vas pokliče. Tudi tisti, ki menite, da nimate talenta, da vam to pa res ne gre. Gre! Vedno. Na vaš unikaten način. Odkrijte ga!

Predhodna znanja niso potrebna.

Če želite prejemati obvestila o delavnicah, me o tem obvestite preko spodnjega obrazca.